ВестиДанас претежно сунчано време, највиша дневна температура до 26 степени

Данас претежно сунчано време, највиша дневна температура до 26 степени

Мала девојчица бере цвеће

У Србији претежно сунчано и топло. Само је ујутро по котлинама и дуж речних токова понегде могућа краткотрајна магла. Ветар слаб, западни и југозападни. Највиша температура од 22 до 26 степени.

У Зајечару преподне умерено облачно, током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 6, максимална дневна око 24 степена. Сутра углавном ведро и сунчано. Најнижа температура 8, највиша до 26 степени.

АМСС

У Србији се очекује повремено умерен интензитет саобраћаја у градовима и на излазним путевима, као и на фреквентнијим правцима, пре него што почне најдужа забрана кретања.

Ауто-мото савез Србије препоручује свим грађанима да не крећу на пут без преке потребе.

Возаче који због својих радних обавеза морају сести за волан пратиће добри и прави пролећни услови за вожњу, али потребно им је више опрезности за време вожње када наиђу на оне деонице на којима је због радова измењен начин одвијања саобраћаја.

На наплатним рампама нема задржавања.

Границе Републике Србије затворене су за све држављане, а камиони на Сремској Рачи чекају око три саtа, док на осталим прелазима нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб