ВестиДанас претежно облачно са кишом и местимичним пљусковима, највиша дневна температура око...

Данас претежно облачно са кишом и местимичним пљусковима, највиша дневна температура око 18 степени

Отац и син трче улицом по киши
Фото: Shutterstock, илустрација

У већем делу Србије облачно и хладније с кишом, а на југу и истоку уз променљиву облачност са пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, ујутро и преподне претежно јужни и југоисточни, послеподне и увече у скретању на северозападни. Најнижа температура од 8 до 14, а највиша од 14 до 19 степени.

Крај викенда у Зајечару доноси облачно време са падавинама. Ветар слаб, пролећни поветарац, из правца југа и југоистока. Минимална температура око 12, максимална дневна око 18 степени. Сутра у Зајечару време налик данашњем, претежно облачно са кишом. Најнижа температура 9, највиша око 18 степени.

На свим аутопутевима и главним магистралним правцима, посебно ка већим градовима и насељеним местима данас се очекује појачан саобраћај, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Возачима се препоручује да на пут крену раније да би избегли гужве, а такође се упозорава на опасност од влажних коловоза због кише.

На наплатним станицама нема задржавања, док на граничним прелазима према последњим информацијама Управе граничне Полиције задржавања на путничким и на теретним терминалима нису дужа од 30 минута.

На бројним деоницама у току су радови, па је на тим местима потребан додатни опрез и поштовање саобраћајне сигнализације, саопштио је АМСС.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,484ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб