ВестиДанас претежно облачно, повремено с кишом

Данас претежно облачно, повремено с кишом

Киша, капљице кише на прозору
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији претежно облачно, повремено с кишом, на планинама са снегом. Више падавина у првом делу дана у централним и јужним деловима Србије. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 2 до 6 , а највиша од 6 до 10 степени.

У Зајечару киша у јутарњим часовима, током дана облачно и суво. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 4, максимална дневна око 9 степени. Сутра углавном облачно са кишом и пљусковима. Најнижа температура 4, највиша до 10 степени.

Нестабилно време условљава и променљиво стање коловоза, од сувих и влажних до мокрих, па се возачима саветује опрез, поготово на деоницама ка планинама, где има и снега, као и кроз клисуре и усеке, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним рампама нема задржавања.

Задржавања, како саопштава Управа граничне полиције, нема ни на путничким и теретним терминалима граничних прелаза у земљи, осим на Батровцима и Градини, где теретна возила на излаз из земље чекају 180, односно 90 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб