ВестиДанас претежно облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином

Данас претежно облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином

Киша, пљусак
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији претежно облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином, углавном у јужним и централним крајевима. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 13 до 17, највиша од 22 до 25 степени.

У Зајечару углавном облачно, током дана јака киша праћена грмљавином. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Минимална температура 15, максимална дневна око 23 степена. Сутра умерено облачно и кишовито. Најнижа температура 14, највиша до 26 степени.

АМСС

Обилне падавине које данас могу задесити возаче у великој мери им могу отежати вожњу, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије.

Из АМСС зато апелују на возаче да кретање, а пре свега брзину, прилагоде условима на путу, а да раздаљина између аутомобила буде већа, јер је по киши зауставни пут приликом кочења дужи.

На појединим деловима пута, услед честих падавина, могу се формирати локве стајаће воде које могу и да сакрију присуство ударних рупа, шахтова и канала, па их једино пажљивом вожњом возачи могу благовремено уочити и избећи оштећење свог возила.

На наплатним рампама у Србији нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима. Камиони на Хоргошу чекају сат и по, на Келебији сат времена, а на Батровцима два сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб