ВестиДанас претежно облачно, максимална дневна температура око 30 степени

Данас претежно облачно, максимална дневна температура око 30 степени

Јелен у шуми
Фото: Shutterstock, илустрација

У Србији променљиво облачно са локалном појавом кише или краткотрајних пљускова са грмљавинама. Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од 12 до 18, а највиша од 27 до 30 степени.

У Зајечару последњег радног дана у недељи претежно облачно, око поднева и слаба киша. Ветар слаб до умерен, северни и североисточни. Минимална температура 15, максимална дневна око 30 степени. Првог дана викенда променљиво облачно са дужим сунчаним интервалима. Најнижа температура 16, највиша и до 33 степена.

Током предстојећег викенда очекује се још једна смена туриста због чега ће на путевима бити већи број возила, саопштио је АМСС.

Због појачаног интензитета саобраћаја и грађевинске сезоне у пуном јеку потребна је већа опрезност за воланом и више стрпљења.

Према најновијим информацијма Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања, док се на теретном терминалу ГП Хоргош чека пет сати.

Такође, често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске и Хрватске и тада задржавања могу бити вишесатна.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,871ПратилацаЛајкуј
4,481ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб