ВестиДанас облачно са кишом, температуре у плусу

Данас облачно са кишом, температуре у плусу

Улица Николе Пашића

Данас ће у целој земљи бити облачно и повремено ће падати киша. На северу и западу Србије очекују се суснежица и снег, а на планинама снег. Висина снежног покривача се неће мењати због температура које су у плусу. Ветар ће бити слаб и умерен северозападни. Највише дневне температуре данас ће се кретати од 1 степена на северозападу, до 9 на југоистоку наше земље.

У Зајечару данас променљиво облачно време повремено са слабом кишом. Ветар ће дувати слаб и умерен северозападни. Највиша дневна температура данас око 4 степена. Сутра нас очекује време слично данашњем са повременом кишом. Ветар слаб и умерен, источни. Јутарња температура ће бити око -2, а највиша дневна око 4 степена.

Због температура у плусу дошло је до наглог отапања снега па су путеви на територији целе Србије проходни, али је већи број возила на путу и саобраћај је појачан. Ауто-мото савез Србије (АМСС) упозорава возаче да обрате пажњу на учестале одроне и поледице због кише.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Према последњим информацијама добијеним од Управе граничне Полиције на путничким терминалима у земљи нема дужих задржавања. Теретна возила на излазак из земље на граничним прелазима Батровци и Шид, према Хрватској, чекају од пет до осам сати, док се на прелазима Хоргош и Kелебија према Мађарској чека до четири сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,482ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб