Тимочка КрајинаЗајечарЦрвени крст Зајечар са сарадницима спровео низ активности, са циљем пружања помоћи...

Црвени крст Зајечар са сарадницима спровео низ активности, са циљем пружања помоћи деци корисника Народне кухиње

У оквиру Дечије недеље, Црвени крст Зајечар спровео је низ активности са циљем пружања помоћи деци корисника Народне кухиње у Зајечару.

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Матичном библиотеком „Светозар Марковић“ у Зајечару спровео је традиционалну акцију „Друг другу“ у којој су се ученици основних школа одазвали и донирали школски прибор, играчке, одећу и обућу за своје другаре из социјално угрожених породица.

Поводом Дечије недеље осуђеници Окружног затвора у Зајечару израдили су и донирали посебно осмишљене играчке за децу које су настале на часовима креативних радионица у Окружном затвору у Зајечару.

Компанија „LC WAIKIKI“ донирала је Црвеном крсту Зајечар гаредеробу и обућу.

Подела прикупљених артикла почела је у петак 13. октобра 2023. године када су представници Црвеног крста Зајечар са сарадницима из Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару и представницима Окружног затвору у Зајечару обишли три вишечлане породице у Зајечару и уручили дониране артикле.

Подела ће бити настављена у уторак 17. октобра 2023. године, у просторији Црвеног крста Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб