Тимочка КрајинаБорБор: Расписан јавни позив за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и...

Бор: Расписан јавни позив за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и станова

Град Бор – Општина

Град Бор расписао је јавни позив за спровођење мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији града.

Укупан буџет за овај пројекат износи 32 милиона динара, од чега је град обезбедио 15, а Министарство рударства и енергетике 17 милиона динара.

Мере које су обухваћене овим програмом укључују санацију фасада, замену столарије, термичку изолацију испод кровног покривача, уградњу или замену котлова за грејање, уградњу топлотних пумпи, као и замену или уградњу нове цевне мреже. Такође, грађани имају могућност да уграде соларне колекторе и соларне панеле.

Ове године град финансира и израду пројектно техничке документације која је потребна за све мере, осим за замену столарије, а која је грађанима потребна или од пројектаната или од извођача радова.

Пријава за конкурс креће 10 дана од објављивања конкурса, а заинтересовани грађани могу преузети потребну документацију у Градској управи, канцеларија бр. 60, или на сајту града Бора.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб