Тимочка КрајинаЗајечарБодибилдер из Зајечара Срђан Пешић једини представник Србије на такмичењу у Чешкој,...

Бодибилдер из Зајечара Срђан Пешић једини представник Србије на такмичењу у Чешкој, а очекује га и Светско првенство у Словенији

Срђан Пешић – Бодибилдер из Зајечара

Бодибилдер из Зајечара Срђан Пешић биће једини представник Србије на такмичењу у Чешкој, а очекује га и Светско првенство у Словенији.

Ове јесени, најбољег бодибилдера у Србији, Зајечарца Срђана Пешића очекују два престижна такмичења: Праг – „Night of champion“ 15. октобра 2023. где ће бити једини представник Републике Србије и града Зајечара, као и IBFF world championship (Светско првенство у Словенији – Копар) 21. октобра.

„Захваљујем се својој породици, пријатељима, спонзорима и граду Зајечару на указаном поверењу и подршци. Надам се да ћу се и овог пута вратити са неким признањем“ казао је Пешић.

Пешић је недавно освојио „про карту“, што значи да се више неће такмичити на аматерским такмичењима, већ само на професионалним.

WFF Европско првенство у бодибилдингу и фитнесу одржано је крајем јуна у Суботици, а на овом такмичењу бодибилдер из Зајечара Срђан Пешић освојио је прво место у својој категорији и постао апсолутни победник. У протеклом периоду, Пешић је био најбољи и на Интернационалном такмичењу „Montenegro Open Cup 2023”, као и на „Балкан купу” у Књажевцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб