Тимочка КрајинаЗајечарБеоградска публика уживала у представи зајечарског театра - “Електри”

Београдска публика уживала у представи зајечарског театра – “Електри”

Представа зајечарског позоришта „Електра” у Београду

Представа зајечарског театра “Електра” Данила Киша (по Еурипиду), у режији Оливере Викторовић Ђурашковић, одиграна је минулог викенда у Народном позоришту у Београду, на сцени „Раша Плаовић“.

Београдска публика која је испунила позоришну салу, одлично је прихватила ову античку драму и наградила аплаузом талентоване зајечарске глумце, враћајући их на поклон.

У представи играју: Ана Бретшнајдер, Милош Ђуричић, Наташа Петровић, Милош Танасковић, Предраг Грбић, Фуад Табучић, Бранислав Мијатовић, Габријел Бећаревић, Ивана Бартуњек, Јелена Рајић, Сања Недељковић, Александра Манасијевић и Марија Станковић.

Ово је друга представа зајечарског позоришта која је ове године изведена у националном театру у Београду. Подсетимо, 17. маја на истој сцени изведена је “Лепотица Линејна” Мартина Макдоне, у режији Јанка Цекића.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,869ПратилацаЛајкуј
4,520ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб