Тимочка КрајинаЗајечарБалетски ансамбл Народног позоришта из Београда одушевио публику у Зајечару

Балетски ансамбл Народног позоришта из Београда одушевио публику у Зајечару

Балетски ансамбл Народног позоришта из Београда одушевио публику у Зајечару

Уметници Народног позоришта из Београда, наступили су синоћ на сцени зајечарског театра и у балетским дуетима извели популарне секвенце из класичних комада.

Публика у Зајечару први пут је била у прилици да у свом позоришту види балетски ансамбл Националног театра.

Према речима директора зајечарког театра Владимира Ђуричића, врхунска позоришна остварења биће и убудуће пред домаћом публиком, захваљујући сарадњи са Народним позориштем.

„У години када овај театар обележава сто година балета у Србији, план је да се балетским представама обиђу и друга позоришта у земљи и на тај начин се широј публици приближи ова врста уметности”, рекао је Светислав Буле Гонцић, директор Народног позоришта из Београда.

Након концерта, о балетској уметности говорили су директор Гонцић и уметничка директорка балета Ана Павловић. Заједно са балетским уметницима одговарали су на питања публике.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб