Тимочка КрајинаЗајечарАсфалтирање Сићевачке, Мишарске и Власинске улице: Градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао радове

Асфалтирање Сићевачке, Мишарске и Власинске улице: Градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао радове

Асфалтирање Сићевачке, Мишарске и Власинске улице: Градоначелник Зајечара Бошко Ничић обишао радове

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић данас је са сарадницима обишао асфалтирање Сићевачке, Мишарске и Власинске улице, а мештани ових улица нису крили задовољство.

„У склопу дела града Шљиварски пут радимо три улице, а пре тога је ЈКП ’Водовод’ одрадио 450 метара нове водоводне мреже са 45 прикључака у вредности од 3 милиона и 300 хиљада динара и ево сада предузеће ’Штрабаг’ асфалтира укупно 480 метара, где ће бити потрошено око 350 тона асфалта у вредности од око 3 и по милиона динара. Укупно је у водоводну мрежу и преасфалтирање ове три улице, које сигурно 40 -так година нису дирнуте, а које представљају и нову везу када будемо у Мишарској улици завршили и пропусте. Биће још три улаза на простор подножја Спомен парк-шуме Краљевица, не само новог стадиона, него и будућег Парка римских императора, ’Гитаријаде’. Растеретићемо онај пружни прелаз ’Добродошли’”, рекао је Ничић.

Бошко Ничић је додао да је план и намера да цео потез од Шљиварског пута, па све до некадашњег Павиљона, буде један уређен простор, једно ново срце града Зајечара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб