Тимочка КрајинаКњажевац63. ФКМС у Књажевцу: „Београдски синдикат” изазвао велико одушевљење публике (ВИДЕО)

63. ФКМС у Књажевцу: „Београдски синдикат” изазвао велико одушевљење публике (ВИДЕО)

63. ФКМС у Књажевцу: „Београдски синдикат” изазвао велико одушевљење публике

Треће и последње концертне вечери, у Гургусовачкој кули у Књажевцу, на 63. Фестивалу културе младих Србије, наступио је „Београдски синдикат”.

Аплауз и овације дочекали су момке из „Београдског синдиката” када су се попели на бину у Гургусовачкој кули. Ређали су се хитови: „Сведок сарадник”, „За све моје људе”, „Балада дисидента”, „Алал вера” и многи други, а публика је са одушевљењем певала све песме.

63. ФКМС у Књажевцу: „Београдски синдикат” изазвао велико одушевљење публике

Момци из „БГ синдиката” кажу да им је драго што су овде и да управо њихове песме које пишу настоје да кроз стихове утичу на младе.

„Желимо да кроз наше песме пружимо младима неку перспективу и да то буде другачије од оног што се данас пласира кроз медије и популарну културу. Врло нам је то важно и одговорни смо у тој позицији шта причамо и на који начин шаљемо поруке. Припремамо неки макси сингл пред крај ове године или почетак следеће. Желимо да ми будемо прво задовољни, па тек онда да то пласирамо публици. Прошло је време када се чекало на ’Синдикат’ годинама да избаци песму, убрзали смо се и нашли нови начин рада, тако да ће у наредних шест месеци сигурно нешто ново. Оно по чему ће ’Синдикат’ остати упамћен јесу текстови, нама је то увек било битно”, поручили су момци из „Београдског синдиката”.

63. ФКМС у Књажевцу: „Београдски синдикат” изазвао велико одушевљење публике

Пре „Београдског синдиката” наступио је DJ Ћамил, а током овог фестивала, публика је уживала и у концертима група „Locomotion Band” и „Забрањено пушење”, као и у наступима Едите Арадиновић и Секе Алексић.

63. ФКМС у Књажевцу обележиле су и промоције, изложбе, филмови, а додељена је и „Тимочка лира” најбољем младом песнику.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,484ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб