26. седница Скупштине града Зајечара 26. јуна

Зајечар — Општина — Центар

У среду 26. јуна биће одржана 26. седница Скупштине града Зајечара.

На седници ће бити разматрани предлози одлука о Завршном рачуну буџета града Зајечара за 2018. годину, Локалном антикорупцијском плану града Зајечара за период од 2019. до 2022. године, и образовању Радног тела за праћење примене Локалног антикорупцијског плана града Зајечара.

На дневном реду је измена и допуна Програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја града Зајечара за 2019. годину, Решења о преносу права коришћења на сеоским водоводима, као и решења о усвајању извештаја о раду и извештаја о финансијком пословању Здравствене установе Апотека „Зајечар” за прошлу годину. Такође, одборници ће разматрати решења о давању сагласности на план рада и финансијски план те здравствене установе за ову годину.

На седници ће бити разматрана решења о усвајању годишњег извештаја о раду и финансијког извештаја Центра за социјални рад „Зајечар” за прошлу годину, као и решења о давању сагласности на програм рада, финансијски план, као и прву и другу измену и допуну финансијског плана Центра за ову годину.

Одборници ће разматрати и решења о давању сагласности на програм рада и финансијски план Матичне библиотеке „Светозар Марковић” за ову годину.

Седница је заказана за 10:00 сати.