Запаљен аутомобил супруге градоначелника Зајечара Бошка Ничића

Запаљен аутомобил супруге градоначелника Зајечара Бошка Ничића
Фото: Facebook / Приватна архива

У Зајечару је ноћас, нешто пре 01:30 сати, запаљен аутомобил супруге градоначелника Зајечара Бошка Ничића.

Брзом реакцијом зајечарске полиције и ватрогасаца, пожар је угашен и спречено је даље ширење.

Поводом овог догађаја, огласио се и градоначелник Зајечара Бошко Ничић:

„Ноћас, нешто пре 01:30 сати, подмукло, како то кукавице обично и раде, на улазу у зграду у којој живим као подстанар са супругом, неко је запалио ауто моје супруге (који иначе ја возим). Није први пут и сам чин више говори о извршиоцу и, евентуалним, налогодавцима него о било чему другом. Јадно, бедно и надасве нељудски чин вредан презира и гађења.

Једини страх ми је био да евентуална експлозија аута не угрози станаре зграде у којој живимо али на срећу, највише захваљујући људима из ПУ Зајечар и ватрогасцима, то је избегнуто.

Они који немају храбрости, а ово није први пут, да седну и размисле ко им је крив за “неостварене снове”, вишегодишње политичке крахове и “лош живот”, пронађу неког, сличног себи, да за “шачицу сребрњака” одради овакве ствари.

У реду, живот тече даље и спаљени сунђери и лимови нису ствар која ће ме, после тридесетак година борбе за лепшу и богатију Србију и наш Зајечар, зауставити и уплашити ! Поручујем им, од срца, НЕМА ПРЕДАЈЕ пред сецикесама, дилерима, криминалцима и неоствареним ликовима … Ваша дела, међу којима и ово вечерас, говоре о вама, а моја о мени. Грађани су умели и умеће да цене чија су лепша и боља.

Изузетна захвалност припадницима ПУ Зајечар и ватрогасној екипи СВС Зајечар који су муњевито стигли на лице места и који са екипом форензичара још увек обављају увиђај.“

1 КОМЕНТАР

  1. A šta ćeš „u podstanare“? Za taj auto si mogao da kupiš dva dvosobna u Zaječaru i polovni Punto da se prevezeš od mesta „A“ u mesto „B“.

Тема је затворена за коментаре