ВестиYouTube припрема интерактивне ТВ филмове

YouTube припрема интерактивне ТВ филмове

YouTube — Таблет
Фото: Shutterstock, илустрација

Филм Black Mirror: Bandersnatch на Netflixu, омогућава вам да својим даљинским управљачем водите радњу, па се из класичног гледаоца претварате у неку врсту „редитеља”, иако су све алтернативне сцене унапред снимљене.

YouTube сада намерава да иде тим путем, јер је један високи челник популарне видео платформе, Ben Relles, у разговору за Bloomberg потврдио да раде управо на таквим емисијама и филмовима, па су чак основали и посебну дивизију која ће се бавити развојем тог видео формата.

Чини нам се да би посебно могло бити занимљиво ако ће YouTube омогућити алате за израду интерактивних филмова свим корисницима, како бисмо и сами могли да праве кућне видео материјале у којима ће радња ићи у разним смеровима, што би могло да буде забавно.

 

Извор: itvesti.info

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,868ПратилацаЛајкуј
4,520ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб