ВестиВарљиво лето поново показује своју ћуд

Варљиво лето поново показује своју ћуд

Жена носи кишобран
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији променљиво облачно, у већини места мало свежије, местимично с кишом или краткотрајним пљусковима с грмљавином. У централним, источним и југоисточним крајевима се очекује већа количина падавина за кратак временски период. Послеподне на северу и западу, а до краја дана и у осталим крајевима престанак падавина и разведравање. Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура од 15 до 19, највиша дневна од 25 до 30 степени.

У Зајечару претежно облачно са кишом и грмљавином. Умерен до јак ветар, северни и северозападни. Минимална температура 17, максимална дневна око 27 степени. Првог радног дана у недељи променљиво облачно, суво и топлије. Најнижа температура 17, највиша до 30 степени.

АМСС

Појачан саобраћај, највише на прилазним путевима већим градовима, може се очекивати током поподнева, а због променљивог времена и падавина возачи морају бити опрезнији и прилагодити вожњу условима на путу, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према информацијама Управе граничне полиције, на граничном прелазу Котроман, на улазу и излазу из земље, све категорије возила чекају један сат.

Камиони на прелазу Батровци са Хрватском на излаз чекају три сата, док на прелазу Шид задржавају око два сата. Теретњаци на прелазу Хоргош са Мађарском на излаз из земље чекају до сат и по, а на Келебији око 60 минута, пренео је АМСС.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб