ВестиУјутру магла, током дана променљиво облачно, највиша дневна температура до 20 степени

Ујутру магла, током дана променљиво облачно, највиша дневна температура до 20 степени

Јесен, ауто-пут
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији ујутру и преподне по котлинама и долинама река западне и југозападне Србије, у Срему и Бачкој магла или ниска облачност. Током дана преовлађиваће сунчано и топлије време. У Неготинској Крајини облачно и мало свежије. Ветар слаб и умерен југоисточни, у кошавском подручју јак, а у јужном Банату повремено олујни. Најнижа температура од 5 до 10 степени, највиша од 14 у Неготинској Крајини до 20 степени.

Почетак викенда у Зајечару обележиће сумаглица у јутарњим часовима, током дана променљиво облачно и суво. Ветар слаб до умерен, источни и југоисточни. Минимална температура 10, максимална дневна до 18 степени. Сутра претежно облачно и свежије. Најнижа температура 9, највиша око 15 степени.

У Србији се данас очекује умерен интензитет саобраћаја, док лепо време за ово доба године доноси добре услове за вожњу, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Они који се данас одлуче да негде отпутују не би требало да имају већих проблема на путевима, осим у јутарњим сатима, када због магле на путевима дуж речних токова и по котлинама и долинама треба имати већи опрез.

Више стрпљења и толеранције биће потребно у поподневним и вечерњим сатима, због очекиваног већег прилива возила и појачаног саобраћаја на свим фреквентнијим путним правцима.

На наплатним станицама у Србији нема задржавања, а нема дужег чекања ни на граничним прелазима.

Камиони на прелазу Батровци чекају сат времена, Бачка Паланка и Сремска Рача два сата, а на прелазима Хоргош и Келебија четири сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,876ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб