ВестиУјутро умерено облачно, током дана повратак лета и сунчано време

Ујутро умерено облачно, током дана повратак лета и сунчано време

Људи на улици шетају са заштитним маскама на лицу

У Србији топлије. Ујутро и преподне умерено облачно. Послеподне претежно сунчано, у западним и југозападним крајевима наше земље могуће падавине. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 10 до 16, а највиша од 25 до 28 степени.

У Зајечару местимично облачно у јутарњим часовима, током дана сунчано и топло. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 12, максимална дневна око 28 степени. Сутра ведро, сунчано и топлије. Најнижа температура 14, највиша до 31 степен.

АМСС

И даље нестабилне временске прилике обележиће почетак ове радне недеље, па из Ауто-мото савеза Србије саветују возачима да вожњу и брзину прилагоде условима на путу.

Из АМСС упозоравају возаче да због падавина претходних дана, а које су најављене и за преподневне сате у западним и југозападним крајевима наше земље, постоји могућност наноса веће количине земље и муља што повећава клизавост пута, смањује стабилност и отежава управљање возилом.

Учестали одрони карактеристични су за овакве временске прилике, а представљавају још једну велику опасност у саобраћају, као и деонице на којима се изводе радови и на којима је потребно имати више опреза, али и толеранције уколико дође до успорене вожње.

На наплатним рампама нема задржавања, као ни на граничним прелазима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб