ВестиУјутро свеже, током дана сунчано и топлије време

Ујутро свеже, током дана сунчано и топлије време

Зајечар — Центар

У Србији ујутро хладно, понегде слаб приземни мраз и магла. У току дана претежно сунчано и осетно топлије. Ветар слаб и умерен, југоисточни, на југу Баната повремено јак. У току ноћи на северу постепено наоблачење. Најнижа температура од 1 до 8, највишаа од 20 до 25 степени.

У Зајечару сунчано и топлије време у односу на претходне дане. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура 2, максимална дневна око 22 степена. Сутра променљиво облачно, могућа киша у вечерњим часовима. Најнижа температура 9, највиша и до 28 степени.

Услови за саобраћај у Србији су повољни, нема гужви и застоја. Теретна возила на неким граничним прелазима чекају сатима, саопштено је из Ауто-мото савеза Србије.

Према подацима добијеним од ЈП „Путеви Србије”, у току су радови на делу ауто-пута који води од Баточине до Јагодине у смеру Ниш–Београд.

Саобраћај је преусмерен преко постојећих службених пролаза на двосмерно одвијање саобраћаја у смеру Београд–Ниш.

Према информацијама Управе граничне полиције, на путничким терминалима нема задржавања.

На Хоргошу и Батровцима теретњаци на излазу из Србије чекају по шест сати, по три сата на Келебији и Шиду, а два сата на Бачкој Паланци.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб