ДруштвоВремеУјутро хладно, током дана претежно сунчано

Ујутро хладно, током дана претежно сунчано

Град Зајечар – Људи шетају

У Србији ујутро хладно, местимично слаб приземни мраз, а на југу понегде и слаб мраз на 2 м висине. У току дана претежно сунчано, послеподне топлије уз постепено наоблачење са севера и запада, а краткотрајна киша се очекује понегде у току ноћи. Ветар углавном слаб променљив. Јутарња температура од -1 до 6, а највиша од 16 до 20 степени.

У Зајечару претежно ведро и сунчано. Минимална температура 7, максимална дневна до 17 степени. Дуваће умерен ветар, западног правца. Сутра местимично облачно са сунчаним интервалима. Најнижа температура 7, највиша око 16 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекивана биометеоролошка ситуација релативно повољно ће утицати на већину хроничних болесника.

Извесна опрезност се и даље саветује особама са срчаним обољењима.

Метеоропатске реакције су могуће у виду главобоље и променљивог расположења.

АМСС

Због предстојећег викенда који је спојен са првомајским празником током целог дана очекује се појачан интензитет саобраћаја на ауто-путевима и главним магистралним правцима, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

ЈП „Путеви Србије” због појачаног саобраћаја током празника, предузимају све неопходне мере у циљу бржег проласка возила, интензивиран је рад на наплатним станицама, а сви канали за наплату путарине и дистрибуцију картица су у функцији 24 часа дневно без паузе.

Према последњим информацијама на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

Повећан је број инкасаната на наплатним станицама како би се обезбедио несметан пролазак возила, наводи се у саопштењу.

Према информацијама Управе граничне полиције РС на путничким терминалима граничних прелазима нема задржавања возила, док се за теретна возила чека око 60 минута на Батровцима и Сремској Рачи. На осталим прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила, додаје се у саопштењу АМСС.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,519ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб