Тимочка КрајинаСокобањаУхапшени Сокобањци због марихуане, кокаина и екстазија

Ухапшени Сокобањци због марихуане, кокаина и екстазија

Полиција, полицијски аутомобил

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сокобањи, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, ухапсили су осумњичене због кривичног дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција у Сокбоањи ухапсила је К.Г. (1998) из Сокобање, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и Ђ.М. (2004) из Сокобање, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Полиција је приликом прегледа код осумњиченог К.Г. пронашла и одузела мању количину марихуане, док је у претходном периоду, на више локација које он користи, пронашла и одузела 40 таблета екстази и 27 грама такође ове дроге у прашкастом облику, око 160 грама марихуане упаковане у пакетиће, мању количину кокаина, дигиталну вагицу за прецизно мерење и апарат са ролнама за вакумирање кесе.

Како се сумња пронађена дрога била је намењена је за даљу продају, стоји у саопштењу.

Код осумњиченог Ђ.М. полиција је пронашла две таблете опојне дроге екстази, за које се сумња да их је купио од К.Г.

Осумњиченима је одређено задржавање до до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб