ВестиУ Зајечару умерено облачно, максимална дневна температура око 22 степена

У Зајечару умерено облачно, максимална дневна температура око 22 степена

Град Зајечар

У Србији преподне претежно сунчано, послеподне и увече променљиво облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од 9 до 14, највиша од 21 до 24 степена.

Данас у Зајечару умерено облачно, са повременом кишом у поподневним часовима. Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Минимална температура око 12, максимална дневна око 22 степена. Сутра делимично облачно и променљиво време. Најнижа температура 11, највиша око 23 степена.

Саобраћај у Србији појачаног је интензитета и одвија се по повремено мокрим и клизавим коловозима што може узроковати застоје и краће прекиде, кажу из АМСС.

Саобраћај се на аутопутевима и главним правцима тренутно одвија без застоја сем на деоницама где су радови због којих је измењен саобраћај.

На наплатним рампама нема чекања на наплату путарине, а на путничким терминалима на граничним прелазима нема задржавања дужих од 30 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,482ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб