ВестиУ Зајечару углавном топло и сунчано, највиша дневна температура до 24 степена

У Зајечару углавном топло и сунчано, највиша дневна температура до 24 степена

Цвеће бела рада, људи шетају

У Србији променљиво облачно, местимично с краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином, само ће се у Војводини задржати углавном суво. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 8 до 14, а највиша од 20 до 24 степена.

У Зајечару углавном топло и сунчано. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 10, максимална дневна око 22 степена. Сутра променљиво облачно, могућа киша у вечерњим часовима. Најнижа температура 9, највиша до 23 степена.

АМСС

За многе последњи радни дан у овој недељи пре продуженог викенда и предстојећих првомајских празника може донети појачан интензитет саобраћаја, а посебно у другом делу дана, пре наступајуће још једне забране кретања грађана.

Сем појачаног саобраћаја, разлог за опрезнијом вожњом је свакако и променљиво време које доноси и променљиве услове за вожњу, од сувих до мокрих деоница на којима је важно прилагодити брзину, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Опрез је потребан и због одрона којих највише има на путевима у планинским пределима, поред Ибра, између Краљева и Рашке, кроз Овчарско-кабларску клисуру, на Ђердапској магистрали, али и на осталим деоницама које пролазе кроз клисуре и усеке у источној и југоисточној Србији.

На наплатним рампама нема задржавања, а ни камиони не чекају на границама.

Границе су за све грађане затворене.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб