ВестиУ Зајечару суво и претежно сунчано

У Зајечару суво и претежно сунчано

Голубови

У Србији ујутру претежно облачно, у нижим пределима местимично са кишом и снегом, на планинама са снегом, па се понегде услед ниских температура очекује појава поледице. Преподне престанак падавина и разведравање и то најпре на северу и западу, а од средине дана у већини места преовлађиваће сунчано време. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Јутарња температура од -2 до 2, највиша дневна од 7 до 12 степени.

У Зајечару суво и претежно сунчано. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Минимална температура 0, максимална дневна око 8 степени. У петак променљиво облачно са повременим сунчаним периодима. Најнижа температура -1, највиша до 12 степени.

Возаче данас очекује умеренији интензитет саобраћаја ван градова и већих насељених места, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Последњи дани јануара доносе топлије дане и нешто повољније услове за вожњу, али и даље нестабилно време због којег возаче очекује променљиво стање коловоза.

У првом делу дана магла може успоравати саобраћај, које тренутно има на подручју Великог Градишта, Куршумлије и Пожеге.

Из АМСС упозоравају возаче да возе пажљивије и на путевима у јужним и југоисточним крајевима Србије, јер према прогнози метереолога у овим подручјима повремена киша може доносити нешто захтевније услове вожње, слабију видљивост, али и опасност од одрона кроз усеке и клисуре.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Како је саопштила Управа граничне полиције, ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужих задржавања.

Камиони на Батровцима чекају 12 сати, на Келебији и Хоргошу два сата, а на прелазу Бачка Паланка три сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб