ВестиУ Зајечару претежно сунчано, увече наоблачење, максимална дневна температура и до 31...

У Зајечару претежно сунчано, увече наоблачење, максимална дневна температура и до 31 степен

Улица Генерала Гамбете — Попова плажа

У Србији ујутро свеже, понегде краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано и мало топлије. Послеподне, уз више променљиве облачности, понегде на северу краткотрајна киша, а у планинским пределима могући су слаби пљускови са грмљавином. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 8 до 15 степени, а највиша од 24 до 28 степени.

У Зајечару последњег радног дана у недељи сунчано и топлије, могуће наоблачење у вечерњим сатима са кишом. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 12, максимална дневна и до 31 степен. Првог дана викенда у Зајечару претежно облачно са пљусковима и грмљавином. Најнижа температура 13, највиша око 27 степени.

Kрај радне недеље и летња туристичка сезона сигурно ће у току данашњег дана донети појачан саобраћај, упозорава Ауто-мото савез Србије.

Из Управе граничне полиције саопштено је да на нашим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Уколико дође до дужег чекања, из АМСС-а саветују да се користе алтернативни прелази на границама, као што су Шид, Сот и Бачка Паланка са Хрватском, односно Kелебија и Бачки Брег са Мађарском.

На теретним терминалима са Хрватском настављају се вишесатна задржавања на граници.

Kод Рушња на Ибарској магистрали и између Обреновца и Барича изводе се радови, па се возачима саветује да на тим деоницама обрате пажњу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,871ПратилацаЛајкуј
4,481ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб