ВестиУ Зајечару претежно облачно, температура до 18 степени

У Зајечару претежно облачно, температура до 18 степени

Три врапца на грани
Фото: Shutterstock, илустрација

У Србији умерено облачно са сунчаним интервалима и у већем делу суво, само ујутро и делом преподне на северу и западу местимично краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, југоисточни, на југу Баната повремено олујни. Најнижа температура од 4 до 12, највиша од 15 до 20 степени.

Данас у Зајечару претежно облачно. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура око 5 степени, максимална дневна око 18 степени. Другог дана викенда време у Зајечару налик данашњем, претежно облачно. Најнижа температура 5 степени, највиша око 21 степен.

Ветар у кошавском подручју и местимично влажни коловози због повремено слабе кише која их чини клизавијим отежава вожњу, саопштио је Ауто-мото савез Србије и препоручује возачима опрезну вожњу.

АМСС додаје да су, међутим, остале временске прилике овог првог дана викенда повољне, видљивост је добра, а саобраћај уобичајено појачан на путевима који воде ка викенд насељима.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Kако је саопштила Управа граничне полиције, на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема задржавања дужих од 30 минута.

На теретним терминалима с Хрватском и Мађарском и даље су задржавања вишесатна, али су сада нешто краћа у односу на предходне дане када су због успореног рада хрватских и мађарских пограничних власти чекања била дужа.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,484ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб