Тимочка КрајинаЗајечарУ Зајечару одржана 131. седница Градског већа

У Зајечару одржана 131. седница Градског већа

Фото: Град Зајечар

У сали Скупштине града Зајечара одржана је 131. седница Градског већа, којом је председавао градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Већници су на данашњој седници усвојили Нацрт Одлуке о отуђењу непокретности -објекта бр.1 – надземне заједничке гараже за путничка возила, на кп.бр. 9318/1 КО Зајечар у ул. Николе Пашића у Зајечару, из јавне својине града Зајечара, јавним надметањем, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о пословању Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2023. годину, Нацрт Решења о усвајању редовног Финансијског извештаја Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2023. годину и Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о начину покрића губитка Јавног комунално-стамбеног предузећа „Зајечар“ Зајечар за 2023. годину.

Зелено светло је дато и на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду и пословању са Извештајем о извршеној ревизији финансијских извештаја Јавног комуналног предузећа “Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар за 2023. годину, на Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити Јавног комуналног предузећа“ Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар за 2023. годину, на Нацрт Решења о усвајању Годишњег извештаја о пословању за 2023. годину, Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, на Нацрт Решења о усвајању Годишњег финансијског извештаја и извештаја са мишљењем независног ревизора на финансијски извештај за 2023. годину, Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, као и на Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о начину покрића губитка Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар за 2023. годину.

На 131. седници Градског већа усвојен је и Нацрт Решења о усвајању Извештаја о пословању Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар за период 01.01.2023.-31.12.2023. године, Нацрт Решења о усвајању коригованог Финансијског извештаја Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар за 2023. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар за 2023. годину, Предлог Закључка о усвајању Самоиницијативног предлога пројекта јавно-приватног партнерства за поверавање обављања комуналне делатности јавног аутобуског градског и приградског превоза путника на територији града Зајечара, Предлог Решења о образовању Конкурсне комисије која врши одабир понуђача, односно економски најповољније понуде, Предлог Закључка о покретању поступка отуђења непокретности у КО Мали Извор из јавне својине Града Зајечара, у поступку јавног надметања, Предлог Решења о образовању Комисије за спровођење поступка отуђења непокретности у КО Мали Извор из јавне својине Града Зајечара, у поступку јавног надметања, Предлог Правилника о изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији радних места у Градској управи, Правобранилаштву града Зајечара и Служби за интерну ревизију града Зајечара и Извештај о извршењу Одлуке о буџету града Зајечара за 2024. годину у периоду јануар -јун 2024. године.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб