ВестиУ Зајечару местимично облачно и топлије, највиша дневна температура до 16 степени

У Зајечару местимично облачно и топлије, највиша дневна температура до 16 степени

Град Зајечар

У Србији преподне претежно сунчано, послеподне променљиво облачно, осим на југу и истоку где ће бити умерено и потпуно облачно, понегде са слабом, краткотрајном кишом, на високим планинама са слабим снегом. Касније послеподне и увече постепено разведравање у свим пределима. Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено јак, источни и североисточни. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша од 12 на југу до 19 степени на северу и западу земље.

У Зајечару местимично облачно и топлије са повременим сунчаним интервалима. Ветар умерен и јак, источни и североисточни. Минимална температура 6, максимална дневна до 16 степени. У понедељак ведро и сунчано. Најнижа температура 5, највиша око 15 степени.

АМСС

У складу са мерама владе и потпуном забраном кретања, на путевима у Србији возила готово и да нема, а слично је и у градовима и већим насељеним местима.

Међутим, возаче који имају радну обавезу и због ње морају на пут, данас очекују добри услови за вожњу, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Ведро и сунчано време ће током дана донети праве пролећне услове у којима ће се саобраћај одвијати, али тек после јутарње магле и сумаглице која може отежавати видљивост поред река, језера и у котлинама.

Возачи се могу сусретати са мокрим или влажним деоницама путева у планинским пределима због отапања снега који се могу током ноћи и јутра због мраза на појединим местима и заледити зато у овом деловима дана за време вожње будите пажљивији.

На појединим деоницама је због започетих радова измењен саобраћај, зато када наиђете на ове измене у саобраћају смањите брзину и управљајте у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

На наплатним рампама нема задржавања, док камиони на граничним прелазима чекају сат и по.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб