Тимочка КрајинаБорУ Бору организован пријем за рукометашице које путују на Светско првенство у...

У Бору организован пријем за рукометашице које путују на Светско првенство у Кину

Фото: Град Бор

Поводом учешћа рукометашица на Светском првенству у Кини, у Градској кући у Бору организован је пријем за кадетске репрезентативке у рукомету и њихове тренере.

Првенство ће бити одржано у другој половини августа, а боје Србије браниће пет такмичарки ЖОРК „Бор“.

Рукомет је последних година спортска перјаница града Бора, где се успеси нижу захваљујући великом залагању екипе и тренера, али и доброј сарадњи и подршци локалне самоуправе и компаније „Зиђин Копер“.

„Жеља нам је да женски рукомет у Бору, у наредном периоду превазиђе националне оквире и да се у такмичи у Европи“, истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Компанија „Србија Зиђин Копер“ посвећена је унапређењу спорта у Бору. Кроз пројекте, финансијску и техничку подршку, осим рукометног клуба, добијају фудбалске и кошаркашке екипе. Та пракса ће се свакако наставити, најавили су предстваници компаније „Зиђин Копер“.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб