Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 30. мај 2021.

Тимочки Зодијак

Меркур креће у ретроградни, ове године други циклус, што многима се неће свидети јер добро знају шта тај злогласни циклус све може да уради на пољу комуникација понајпре. Морамо бити спремни на надолазећи период, с великом дозом опреза се упуштати у нове пројекте јер ће све деловати потпуно искривљено и нејасно да морате бити експерт да бисте распетљавали све чворове који могу успут да се десе. А опет, у години често се дешавају ретроградности и трају довољно дуго да их напослетку морамо прихватити и научити да „пливамо“, нема нам друге… Живот иде даље, прегураћемо и овог Меркура!

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Имате добар план и стриктно се придржавате формираног пословног договора. Показаће се да су Ваша процена и начин деловања од заједничког интереса. Прихватите различите могућности пословне едукације или усавршавања.

ЉУБАВ
Емотивна нота коју осећате Вас наводи на слободније изражавање. Све постаје чаробно када поред себе имате одговарајућег партнера.

ЗДРАВЉЕ
Осећате се добро.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Многе ситуације на пословној сцени делују врло изазовно, али истовремено и поучно. Употребите своју блиц интелигенцију и пословну енергичност како бисте остварили најбоље резултате. Понекад треба реаговати на основу првог импулса.

ЉУБАВ
Не желите да Вас неко спутава у изражавању осећања, али свима је потребан емотивни компас. Ускладите своје жеље и потребе са вољеном особом.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Имате позитиван став и оптимистичку визију у погледу решавања пословних дилема. Важно је да останете у позитивном окружењу јер сваки подстицај у Вама покреће креативну енергију и жељу за доказивањем.

ЉУБАВ
Емотивне слутње могу да Вас наведу на погрешан закључак. Боље је да поставите директна питања свом партнеру, него да претпостављате (не)могуће одговоре.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Покушавате да прилагодите своју околину и њихове захтеве у правцу који Вама највише одговора. Све је могуће, под условом да се затекнете у правом тренутку на добром месту. Важна је тактика коју користите у сусрету са сарадницима.

ЉУБАВ
Нови емотивни изазови могу лако да Вас поремете. Превише заноса и премало разума понекад доносе нови проблем.

ЗДРАВЉЕ
Лоша циркулација.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Не волите да Вам неко поставља различите услове и да утиче на Ваш пословни ритам. Размислите, понекад уступак доноси више користи него што се претпоставља. Нема разлога да улазите у нове конфликтне ситуације.

ЉУБАВ
Осећате нови емотивни немир, али не желите да се поверавате пред особом која Вас анализира. Ви сте довољно храбри да прихватите нови изазов.

ЗДРАВЉЕ
У вечерњим сатима пријаће Вам релаксација.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Постоје различите замерке које упућујете својој околини, али критика не доноси позитиван одјек. Боље је да са речи пређете на дела и прокажите на личном примеру шта све очекујете од својих сарадника.

ЉУБАВ
Неко Вас доводи у непријатну ситуацију и осећате емотивну дилему и покушавате да сагледате најбоље решење. Желите да угодите особи до које Вам је стало.

ЗДРАВЉЕ
Више се одмарајте.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Примећујете да се догађаји на пословној сцени одвијају под необичним околностима. Сачувајте присебност духа и покушајте да се уклопите у нове услове пословања. Нема разлога да се дистанцирате од својих сарадника.

ЉУБАВ
Извор позитивне енергије и доброг расположења добијете у својој породици и у односу са блиском особом. Уживајте уз драге особе.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Понекад је тешко проценити различите аспекте који утичу на пословну климу. Уколико желите да заштитите своје пословне интересе прихватите нечију асистенцију. Постоје догађаји који захтевају удруживање или тимски рад.

ЉУБАВ
Лакше Вам је да одређену одлуку или одговорност препустите свом партнеру, али често се налазите у ситуацији да немате много избора.

ЗДРАВЉЕ
Могућа прехлада.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Принуђени сте да се помирите са одређеним условима или догађајима који нису по Вашој вољи. Али, мудрост је препознати повољан тренутак за успешну акцију и прилагодити се на различите аспекте пословне сарадње.

ЉУБАВ
Уколико занемарите нечије потребе, осетићете контра ефекат. Све што се дешава има своју узрочно-последичну везу. Добро размислите.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Велика упорност у комбинацији са позитивном енергијом делује као успешна формула у односу са сарадницима. Имате јасне ставове и делујете неумољиво када се расправља о пословним интересима.

ЉУБАВ
Одређене околности натераће Вас да промените своје мишљење, али не треба да журите са исхитреним одлукама. Пажљивије анализирајте свог партнера.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте стресне ситуације и напорне обавезе.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Сјајно се сналазите у новој пословној улози и импонује Вам подршка коју добијате. Учините све што је потребно да искомбинујете различите циљеве и лично задовољство. Права мера вредности и успешне формуле доносе нови успех.

ЉУБАВ
Партнер очекује Вашу емотивну приврженост. Понекад је довољно да се споразумевате погледима и топлим осмехом. Нема разлога да постављате сувишна питања.

ЗДРАВЉЕ
Коригујте исхрану.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Делујете самоуверено и доносите блиц процену. На срећу, многе околности су на Вашој страни и утичу на позитиван расплет пословних догађаја. Консултујте јос нечије мишљење пре него што се определите за ново решење.

ЉУБАВ
Имате утисак да је партнер заокупљен неким догађајима о којима нисте довољно обавештени и то додатно утиче на Вашу емотивну узнемиреност.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com