Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 22. септембар 2021.

Тимочки Зодијак

Сунце ове среде напушта знак Девице и улази знак Ваге где и није баш „у својој кожи“ јер не исијава светлошћу већ тумара у мраку и назадује у прошлост. Преиспитују се константно односи у којима се налазимо, јавља се потреба за прочишћавањем средине у којој смо, како од ствари тако и од негативне енергије од стране људи с којима смо свакодневно у контакту. Тежи се балансу и миру.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Нема разлога да се упоређујете са својом околином или да започињете нову расправу. Важно је да испоштујете своја морална начела.

ЉУБАВ
Инсистирање на претераним захтевима пред партнером тренутно доноси неки негативан ефекат. Неком смета Ваша нестрпљивост или импулсивно понашање.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Нечију поруку можете да тумачите на различите начине и зато покушајте да сагледате позитивну страну медаље. Важно је да своје пословне обавезе завршавате у задатом року.

ЉУБАВ
Пре него што прихватите нечију емотивну игру, важно је и да се претходно добро упознате са свим основним правилима понашања.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Нема потребе да се оптерећујете нечијом причом или да бринете о даљој перспективи у пословној сарадњи. Околина помаже заједнички успех, а неко покушава да Вам обезбеди боље материјалне услове.

ЉУБАВ
Добар предосећај који имате наговештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет. Проверите своју љубавну срећу у складу са расположењем и могућностима.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Не можете у потпуности да остварите своје пословне планове, али имате сјајну представу о избору најбољих решења. Потребно је да ускладите своја интересовања са сарадницима.

ЉУБАВ
Покушавате да се отргнете од сентименталног расположења, али при томе и често размишљате о нечијем одсуству. Недостаје Вам иницијатива како бисте превазшли тренутну ситуацију.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Није тешко направити добар избор у ситуацији када Вам се нуде занимљиве идеје или када сарадници пружају значајну подршку. Увек постоји успешнији и лепши део стварности, али до њега се не долази случајно.

ЉУБАВ
Делујете самоуверено и добро расположено. Насупрот Вама партнер као да вешто прикрива своје емотивно незадовољство. Проверите на време своје слутње.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да ускладите мисли и осећања.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Упорно игноришете догађаје који се не уклапају у Вашу процену. Не треба да подстичете критички тон у односу са сарадницима, већ да пронађете ново и компромисно решење.

ЉУБАВ
Ако партнер нема довољно разумевања за Ваше потребе, немојте дозволити да се између Вас створи нови емотивни зид који Вас удаљава.

ЗДРАВЉЕ
Храните се здравије.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Са неколико добрих потеза можете учинити више него Ваши сарадници или пословни конкуренти. О успеху не треба превише причати већ треба успешно деловати на различитим странама.

ЉУБАВ
У љубавном животу неко Вас све више узбуђује и привлачи Вашу пажњу. Избегавате да признате своју емотивну слабост, али одају Вас различити поступци који све то јасно наговештавају.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
На основу блиц информација долазите до закључка да Вам предстоје сјајни пословни резултати или нови успех. Важно је да се ослоните на свој практичан дух и да сачувате добар однос са сарадницима.

ЉУБАВ
Уколико прижељкујете већи емотивни узлет, учините све што је потребно да привучете нечију пажњу или да инспиришете свог партнера на узбудљиву забаву.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Недостаје Вам очекивани степен поверења у одређене сараднике и зато не причате превише о својим пословним плановима. Задржите додатну меру опреза.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом сувише се ослањате на свој блистави ум и потискујете осећања, тако непотребно провоцирате свог партнера.

ЗДРАВЉЕ
Уживајте у ситуацијама које делују подстицајно на Ваше расположење.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Стало Вам је да потврдите своје практичне способности пред сарадницима, али још увек не можете да се определите и за најбоље решење. Немојте дозволити да Вас поколебају нечије речи или нови услови.

ЉУБАВ
У љубавном односу зна се добро шта је чија улога. Наведите партнера да испуни Ваша очекивања. Будите довољно категорични како бисте добили све оно што желите.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се повреде.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Нема разлога да оптужујете своју околину за пословне пропусте или да се сукобљавате са особом која ужива велику популарност у кругу сарадника. Добро процените најбољи тренутак за ефикасну акцију.

ЉУБАВ
Партнер за разлику од Вас лакше решава неке личне дилеме или заједничке проблеме. На жалост, нечије самоуверено понашање Вас доводи у инфериорну позицију која Вас спутава.

ЗДРАВЉЕ
Изражена напетост.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Верујете у ону верзију која одговара Вашим потребама тако да не проверавате нове информације које утичу на пословну сарадњу. Губитак са којим се суочавате не треба да утиче на Ваше расположење.

ЉУБАВ
Уколико сте слободни, пажљивије анализирајте особу која Вам се допада или привлачи Вашу пажњу. Склони сте честим променама емотивног расположења.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com