Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 20. јануар 2022.

Тимочки Зодијак

Стартује сезона Водолије. Сунце овог четвртка улази у Водолију! Време је за креативност, оригиналност, пријатеље, радост осмехе, али и неочекивано, другачије, изненадно. У сваком случају досади овде није место, време је за својеврсно буђење из зимског сна, јавља се потреба за слободом мисли и разним другим видовима ослобођења…

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Нема разлога да се упоређујете са својом околином или да започињете нову расправу. Важно је да испоштујете своја морална начела. Не треба да се доказујете пред особама које примењују другачије критеријуме о успешном пословању.

ЉУБАВ
Инсистирање на претераним захтевима пред партнером доноси негативан ефекат. Неком смета ваша нестрпљивост или импулсивно понашање.

ЗДРАВЉЕ
У вечерњим сатима пријаће вам релаксација.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Нечију поруку можете да тумачите на различите начине и зато покушајте да сагледате светлу страну медаље. Важно је да своје пословне обавезе завршавате у задатом року. Нема разлога да смишљате нове изговоре као оправдање.

ЉУБАВ
Пре него што прихватите нечију »емотивну игру« важно је и да се претходно добро упознајте са свим основним правилима понашања.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на своје основне потребе.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Нема потребе да се оптерећујете нечијом причом или да бринете о даљој перспективи у пословно-финансијској сарадњи. Околина помаже заједнички успех, а неко покушава да вам обезбеди боље материјалне услове.

ЉУБАВ
Добар предосећај који имате наговештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет. Проверите своју љубавну срећу у складу са расположењем и могућностима које вас прате.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Не можете у потпуности да остварите своје пословне планове, али имате сјајну представу о избору најбољих решења. Потребно је да ускладите своја интересовања са сарадницима који могу да вам повере нову улогу.

ЉУБАВ
Покушавате да се отргнете од сентименталног расположења, али при томе и често размишљате о нечијем одсуству. Недостаје вам иницијатива како бисте превазишли тренутну ситуацију.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се повреде.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Није тешко направити добар избор у ситуацији када вам се нуде занимљиве идеје или када сарадници пружају значајну подршку. Увек постоји успешнији и лепши део стварности, али до њега се не долази случајно и без добре припреме.

ЉУБАВ
Делујете самоуверено и добро расположено, насупрот вама партнер као да вешто прикрива своје емотивно незадовољство. Проверите на време своје слутње.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Ситуацију на пословној сцени тумачите на себи својствен начин, при томе упорно игноришете догађаје који се не уклапају у вашу процену. Не треба да подстичете критизерски тон у односу са сарадницима, већ да пронађете ново и компромисно решење.

ЉУБАВ
Ако партнер нема довољно разумевања за ваше потребе, немојте дозволити да се између вас створи нови »емотивни зид« који вас удаљава.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам одмор и психо-физичка релаксација.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Са пар добрих потеза, можете учинити више него ваши сарадници или пословни конкуренти. Придржавајте се правила: да о успеху не треба превише причати, већ треба успешно деловати на различитим странама.

ЉУБАВ
У љубавном животу, неко вас све више узбуђује и привлачи вашу пажњу. Избегавате да признате своју »емотивну слабост«, али одају вас различити поступци који све то јасно наговештавају.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној психо-физичкој форми.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
На основу блиц информација долазите до закључка, да вам предстоје сјајни пословни резултати. Важно је да се ослоните на свој практичан дух и да сачувате добар однос са сарадницима.

ЉУБАВ
Уколико прижељкујете већи емотивни узлет, учините све што је потребно да привучете нечију пажњу или да инспиришете свог партнера на узбудљиву забаву. Добро је када знате шта или кога желите.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на правилнији режим исхране, уносите више витмина.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Недостаје вам очекивани степен поверења у одређене сараднике, стога не причате превише о својим пословно-финансијским плановима. Задржите додатну меру опреза, јер погрешан потез ствара могућност за нову компликацију или пословни губитак.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом сувише се ослањате на свој »блисатави ум« и потискујете осећања, тако непотребно провоцирате свог партнера.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Стало вам је да потврдите своје практичне способности пред сарадницима, али још увек не можете да се определите и за најбоље решење. Немојте дозволити да вас поколебају нечије речи или нови услови који вам се постављају.

ЉУБАВ
У љубавном односу, зна се добро шта је чија улога. Наведите партнера да испуни ваша очекивања. Будите довољно категорични како бисте добили све оно што желите.

ЗДРАВЉЕ
Контролошите притисак.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Нема разлога да оптужујете своју околину за пословно-финансијске пропусте или да се сукобљавате са особом која ужива велику популарност у кругу сарадника. Добро процените најбољи тренутак за ефикасну акцију.

ЉУБАВ
Партнер за разлику од вас лакше решава неке личне дилеме или заједничке проблеме. Нажалост, нечије самоуверено понашање вас доводи у инфериорну позицију која вас спутава.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Верујете у ону верзију која одговара вашим потребама, тако да не проверавате нове информације које утичу на пословно-финансијску сарадњу. Губитак са којим се суочавате не треба да утиче на ваше расположење или концентрацију.

ЉУБАВ
Уколико сте слободни, пажљивије анализирајте особу која вам се допада или привлачи вашу пажњу. Склони сте честим променама емотивног расположења.

ЗДРАВЉЕ
Потребно је да се опустите.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com