Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 16. децембар 2020.

Тимочки Зодијак

Ово је један крајње миран и опуштен дан, без трзавица и лоше енергије аспеката, а и крајње је време да се мало опустите након претходних дешавања и сумирате досадашње утиске. Многима од вас претходни дани деловали су веома мотивишуће на живот, покренули разне догађаје и активирали неке успаване механизме, па би данас било добро да у миру и тишини сагледате ваше поступке и увидите да ли сте правилно поступили и шта је могло другачије да се уради. Још није касно!

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Имате добар предосећај, стога улажете огромну енергију и спремни сте да прихватите одређени ризик у договору са сарадницима. Пропратне компликације на путу до циља постају скоро неважне, када Вас очекују успешна признања.

ЉУБАВ
Важно је да осећате емотивну инспирацију, а нечије присуство или поступци могу да Вас подигну у „ружичасте облаке“. Нема среће без нечије близине и „додира“.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да се опустите.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Нема разлога да сувише истичете своју улогу или да мењате устаљена правила у пословној сарадњи. У финансијском смислу, избегавајте ризичне комбинације које могу да Вас оштете више него што је потребно.

ЉУБАВ
Ако Вам је стало да неки догађаји добију прави смисао у разумевању, протумачите их у договору са блиском особом. Важно је да правилно ускладите своје мисли и осећања.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам психо-физичка релаксација и више сати активног одмора.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Ситуација која за неког изгледа немогућа за Вас представља могуће и доступно решење, али о томе не треба гласно причати. Понекад је нужно употребити неку „тајну формулу“, која доноси срећу, добитак или емотивно задовољство.

ЉУБАВ
Потрудите се да обрадујете вољену особу. Гест искрене пажње, уме да очара или да изазове велике емоције и одушевљење.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Имате добар увид у нова пословна дешавања, али не можете увек све конце држати у својим рукама. Велике амбиције треба правилно дозирати, процените најбољи тренутак за акцију.

ЉУБАВ
Пред вољеном особом умете да оставите утисак који одговара Вашим потребама, али запитајте се куда све то води. Свој одраз најбоље можете видети у нечијим очима.

ЗДРАВЉЕ
Напети сте.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Хладне главе и са одређене дистанце пажљивије анализирајте нечије понашање на пословној сцени. Понекад су ситуације које звуче лепо и примамљиво сувише далеко од реалности.

ЉУБАВ
Психолошка тензија коју све више осећате произилази из емотивне слабости или неспособности, да се одлучно супротставите једној блиској особи која Вас условљава.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да правилно усмеравате своју креативну енергију.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Потребно је да одговорите на нечију понуду или на питање о пословно-финансијској сарадњи. Нема потребе да тактизирате у стварима које су Вам познате или да пролонгирате ситуације које утичу на бољу ефикасност у пословању.

ЉУБАВ
Често потискујете своја осећања како бисте сачували привидни мир. Не желите гласно да признате, колико Вам недостају емотивна инспирација или нечије присуство.

ЗДРАВЉЕ
Слободно време посветите психо-физичкој релаксацији.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Лично достојанство, велики понос или тренутно лош осећај за дипломатију Вам не дозвољавају да се упуштате у расправу са сарадницима. Заговарате практично и правично решење, али неко од сарадника има скривене намере и упорно покушава да Вам наметне свој утицај.

ЉУБАВ
Избегавајте неку емотивну провакцију. Определите се за познато друштво или за особу која Вам је у много чему искрено привржена.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Нечија објашњења звуче неразумно и не задовољавају Ваше основне критеријуме, упорно покушавате да остварите бољу позицију. Али, на пословној сцени постоје различити критеријуми приликом вредновања способности и успеха.

ЉУБАВ
Осећате психолошки притисак, јер имате утисак да партнер пажљиво надгледа сваки Ваш план и потез. Будите довољно мудри и одмерени у својим реакцијама.

ЗДРАВЉЕ
Могућа температура.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Нову ситуацију на пословној сцени доживљавате сувише лично и због тога правите погрешну процену. Пажљивије слушајте оно што говоре блиски сарадници, уместо да ствари и догађаје процењујете само на основу личних критеријума.

ЉУБАВ
Партнер делује врло загонетно и задовољно. На Вама је да одгонетнете „прави разлог“ изненадне промене и радости. Понекад није лако откривати истину без нечијег присуства.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
План који упорно покушавате да остварите у кругу сарадника не представља најбоље решење. Немојте затварати очи пред неким чињеницама и ућуткивати особу која покушава да Вас усмери у позитивном правцу.

ЉУБАВ
Уколико Вам је стало да улепшате свој однос са вољеном особом, нема потребе да постављате погрешна питања и провокативне ситуације. Лична несигурност ствара нове сумње.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте стресне ситуације.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Неко у Вама подстиче креативну енергију и додатну мотивацију у послу којим се бавите. Околина има позитивну улогу у стварању различитих пословних комбинација.

ЉУБАВ
У емотивном смислу имате добар предосећај и делујете неодољиво на особу која Вам се допада. Потребно је да створите романтичну атмосферу у којој ћете се обоје осећати пријатно.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној психо-физичкој форми.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Сачувајте своје оптимистичко расположење, важно је да пратите пословни тренд који Вам омогућава ширу афирмацију међу сарадницима. Повремено предност треба дати пословима у којима се добро осећате.

ЉУБАВ
Ако желите да све функционише на скоро идеалан начин, морате имати добру вољу и одређене манире који представљају Ваш „заштитни знак“ у сусрету са неким драгим особама.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам излазак или забава у познатом друштву, као добра релаксација.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com