„Тебризам”: Лансиран нови омладински „Тебра портал“

„Тебризам” – „Тебра портал”

Борска организација „Тебризам” покренула је нови инфомативни портал под називом „Тебра портал” намењен младима.

„Тебра портал” је интернет кутак у коме ће моћи да се пронађу различите информације, искуства, корисни савети, текстови, видео садржаји, интервјуи, решења различитих проблема и све оно што се тиче развоја, усавршавања и живота младих.

„Тебризам” је екипа сачињена од младих људи који су спремни да у сваком моменту засуку рукаве и ураде шта је потребно за побољшање омладинске заједнице кроз различита деловања у релевантним областима.

„’Тебризам’ није само организација, ’Тебризам’ је јасна инкарнација омладинског духа, који треба бити слободан, проактиван, радознао, својевољан, променљив, амбициозан, оптимистичан и радостан. Ми смо екипа која верује у промене, окупљена око визије да младима у Бору, па и у Србији отвори врата за остварења својих амбиција”, поручују из ове омладинске организације.

Њихов главни фокус јесте усмерен ка оснаживању омладине за активну партиципацију у побољшању њихове локалне заједнице, њихово континуирано самоусавршавање као и за активну партиципацију у демократским процесима и животу у Србији.