ВестиСунчано и ведро у Зајечару, највиша дневна температура до 16 степени

Сунчано и ведро у Зајечару, највиша дневна температура до 16 степени

Зајечар — Центар

У Србији изнад већег дела претежно сунчано, само на југу ујутро и преподне умерено до потпуно облачно, местимично са слабом кишом, на високим планинама са снегом, од средине дана и у овим крајевима суво уз постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима повремено и јак, источни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 7, највиша од 12 на југу до 20 степени на северу Србије.

У Зајечару ведро и сунчано. Умерен до јак ветар, источни и североисточни. Минимална температура 4, максимална дневна око 16 степени. У четвртак сунчано и топлије. Најнижа температура 2, највиша до 18 степени.

АМСС

Возаче данас према најавама метеоролога очекују повољније временске прилике, боља проходност путева и нешто више сунчаних интервала за разлику од јучерашњег дана, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Из АМСС упозоравају да честе температурне разлике доводе до појаве одрона земље и камена, па возачи треба да прилагоде вожњу условима на путу, и то највише на деоницама које пролазе кроз стенске усеке и клисуре, али и на путевима у планинским пределима.

Додатна пажња потребна је и на деоницама на којима се изводе радови, а где је потребно вожњу прилагодити постављеној саобраћајној сигнализацији.

На наплатним рампама у Србији нема задржавања.

Гранични прелази су затворени за путничка возила, док камиони на Келебији чекају сат времена, а на Батровцима четири сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб