ВестиСунчано и ведро у Зајечару, највиша дневна температура до 15 степени

Сунчано и ведро у Зајечару, највиша дневна температура до 15 степени

Улица Николе Пашића у Зајечару

У Србији постепено наоблачење са северозапада уз пад температуре, али ће се у већини места задржати суво. Краткотрајна киша биће локалног карактера, док је на високим планинама могуће провејавање слабог снега. На истоку и југоистоку већи део дана претежно сунчано. Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од 0 до 8, а највиша од 10 на северозападу до 18 степени на истоку и југоистоку Србије.

У Зајечару ведро и сунчано. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 3, максимална дневна до 15 степени. Сутра променљиво облачно, у вечерњим часовима могућа киша са снежним падавинама. Најнижа температура 2, највиша око 10 степени.

АМСС

Ауто-мото савез Србије подсећа возаче којима је истекла регистрација да су у обавези је продуже, те да се о техничким прегледима могу информисати позивом на број Оперативног центра АМСС 1987.

Упозоравају да променљиве временске прилике карактеристичне су за период године у којем се налазимо отежавати вожњу јер је на мокрим деоницама зауставни пут дужи а могућност проклизавања возила већа.

Нарочито опасни могу бити прелази са сувих на мокре коловозе а посебно, уколико брзина није прилагођена или растојање између возила није довољно да би возач безбедно зауставио возило.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије” на наплатним рампама нема задржавања.

АМСС подсећа да су границе Србије затворене за све држављане.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,876ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб