ВестиСПАРИНА! Данас претежно сунчано, максимална дневна температура око 29 степени

СПАРИНА! Данас претежно сунчано, максимална дневна температура око 29 степени

Заљубљени мачји пар шета сунчаном стазом
Фото: Shutterstock, илустрација

У Србији на северу и западу претежно сунчано, у осталим крајевима умерено до знатно облачно понегде уз могућност слабе кише. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима, повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од 13 до 17 , највиша дневна од 23 на северу до 27 степени на истоку земље.

У Зајечару преподне променљиво облачно, поподне претежно сунчано. Ветар слаб до умерен, северозападни. Минимална температура 16, максимална дневна око 29 степени. Сутра ведро и претежно сунчано. Најнижа температура 13, највиша и до 30 степени.

Средина радне недеље доноси умерен интензитет саобраћаја и нешто ниже дневне температуре, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Почетак школске године и већи број деце на улицама захтева од возача већу опрезност и спорију вожњу посебно у зони школе где велики број малишана прелази улицу, упозоравају из АМСС.

На путничким терминалима на граничном прелазу у Прешеву возила чекају 15 минута.

Теретна возила на излазу из земље на граничним прелазима Хоргош, Kелебија, Батровци и Шид чекају два сата.

На наплатним станицама у Србији нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,874ПратилацаЛајкуј
4,484ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб