ВестиSony се предомислио: Најзад омогућено играње између свих платформи

Sony се предомислио: Најзад омогућено играње између свих платформи

Sony Playstation

Компанија Sony се коначно предомислила по питању, код конкуренције одавно омогућеног међуплатформског играња.

Одмах ћемо рећи да им је дуго требало, али се и то коначно десило! Sony се предомислио по питању међуплатформског играња тј. тзв. кросплеја и велики број игара ће моћи да се игра између свих платформи!

Није од самог почетка у потпуности омогућен кросплеј, већ ће неки период бити у форми отвореног БЕТА тестирања, како би се показала стабилност, а прва игра која ће испратити ову историјску одлуку је наравно „Fortnite”.

Ова игра је прва у којој играчи који играју на Xbox One и Switch-у могу ступити у борбу са онима, који играју на Playstation-у, а исто тако могу са једним налогом играти на више уређаја.

Како БЕТА тест буде напредовао тако ће већи број игара проширити своју кросплеј понуду, али је тренутно суштина да је Sony одустао од своје тврдоглавости и опирања имплементацији играња између конзола, што свакако значи бројне погодности за играчку заједницу.

 

Извор: mondo.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб