СББ фондација посадила 40 садница у парку Краљевица у Зајечару

СББ фондација посадила 40 садница у парку Краљевица у Зајечару

СББ фондација се активно ангажује на очувању животне средине, овог пута донирајући 40 садница за пошумљавање парка Краљевица у Зајечару. Заједно са запосленима у СББ-у, предузећем ЈКП „Тимок – одржавање” и грађанима Зајечара, посађене су саднице платана, брезе, горског јавора и белог јасена.

„Драго нам је што смо допринели лепшем окружењу и чистијем ваздуху за све грађане Зајечара. СББ фондација је до сада, са партнерима, засадила преко 140.000 садница дрвећа које традиционално расте на овим просторима, у оквиру иницијативе ‘Не прљај, немаш изговор!’ која има за циљ повећање пошумљености наше земље и едукацију становништва о важности очувања природе”, рекла је Ана Стекић из СББ фондације.

СББ фондација посадила 40 садница у парку Краљевица у Зајечару

Изградња мреже у Зајечару

Иако су радови на изградњи мреже започели пре више од годину дана, СББ услуге још увек нису доступне у Зајечару. Из компаније наводе да локална администрација одбија да им изда решење за раскопавање јавних површина, што онемогућава улазак СББ-а у Зајечар.

„Прошле године смо добили дозволу за изградњу мреже и започели радове у које смо до сада уложили 10 милиона динара. СББ услуге би донеле стабилан и брз интернет, атрактиван ТВ садржај и ЕОН платформу за најбоље ТВ искуство. Истраживања су показала да су грађани Зајечара претежно незадовољни својим тренутним оператором, највише због брзине и стабилности интернета”, рекли су из СББ компаније.