Тимочка КрајинаЗајечарРукометашице и рукометаши овог викенда у Зајечару пред домаћом публиком, утакмице су...

Рукометашице и рукометаши овог викенда у Зајечару пред домаћом публиком, утакмице су хуманитарног карактера

Рукометаши и рукометашице РК „Зајечар 1949“ овог викенда играће пред домаћом публиком, а утакмице ће имати хуманитарни карактер.

У 1. колу Прве лиге „Исток“ – групе А, рукометашице РК „Зајечар 1949“ дочекују екипу „Младог Радника“ из Пожаревца. Утакмица се игра у суботу, 7. октобра 2023. у Хали спортова на зајечарској Краљевици. Почетак је предвиђен за 17:00 сати.

Циљ зајечарских рукометашица биће и ове сезоне пласман у већи ранг такмичења.

У оквиру 3. кола Прве регионалне лиге „Исток“, рукометаши РК „Зајечар 1949“ дочекују екипу БСК „Хебе“ из Бујановца. Утакмица се такође игра у суботу 7. октобра 2023. у Хали спортова на зајечарској Краљевици. Почетак је предвиђен за 19:00 сати.

„Ова субота није као свака друга, већ има дубљи значај за све у рукометном клубу. Обе утакмице ће бити хуманитарног карактера, као подршка породици Савић, чији су најмлађи чланови породице уједно и део наше рукометне породице. Овим путем позивамо све љубитеље рукомета и оне који ти нису, пријатеље клуба, комшије, пријатеље да дођу и својим доприносом помогну овој породици“ наводи се у саопштењу РК „Зајечар 1949“.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,868ПратилацаЛајкуј
4,520ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб