Тимочка КрајинаЗајечарРасписан конкурс за обуку 11 ватрогасаца у Тимочкој Крајини, од тога четири...

Расписан конкурс за обуку 11 ватрогасаца у Тимочкој Крајини, од тога четири у Зајечару

Конкурс за обуку ватрогасаца у Тимочкој Крајини

Министарство унутрашњих послова Републике Србије расписало је конкурс за обуку 300 нових ватрогасаца, од којих ће 11 бити у Тимочкој Крајини.

Ватрогасно-спасилачки батаљон у Зајечару добиће четири нова ватрогасца, колико ће добити и Бор, док ће Неготин добити три.

„Заинтересовани који желе да се пријаве на конкурс, треба да буду држављани Србије, да имају завршену средњу школу, да имају дозволу ‘Ц’ категорије, да најмање годину дана живе на територији за коју је расписан конкурс, да немају мање од 19, а више од 30 година, да не поседују безбедносне сметње за заснивање радног односа у МУП-у и да испуне посебне здравствене, психо-физичке и базично-моторичке способности“ истиче Игор Димитријевић, командант Ватрогасно-спасилачког батаљона Зајечар.

Пријава уз потребну документацију се шаље до 10. новембра 2023. 

Више информација о конкурсу на ОВОМ ЛИНКУ.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб