Тимочка КрајинаЗајечарРадионица "Јеси ОК?" у Зајечару 3. јуна

Радионица „Јеси ОК?“ у Зајечару 3. јуна

„Јеси ОК?“ назив је радионице на којој ће бити речи о менталном здрављу, а која ће бити одржана у Зајечару, у понедељак 3. јуна 2024.

Радионица ће бити одржана у Простору за ПОМАК, у улици Генерала Гамбете 44, на 8. спрату.

Почетак радионице је у 17:00 сати.

Сви заинтересовани могу да се пријаве за учешће на овој радионци путем ОВОГ ЛИНКА.

„Дођи да причамо о менталном здрављу, колико је битно бринути о њему, на које све начине делујемо, на које изазове наилазимо, као и које алате можемо користити у случају када нам је прва помоћ потребна“, наводе организатори.

Радионици могу присуствовати особе старости од 15 до 30 година, а води је сертификовани омладински радник Дарко Николић.

Пројекат „Рурални приступ оснаживању омладинског рада“ спроводи Национална асоцијација практичара/ки омладинског рада – НАПОР, у оквиру пројекта Немачке развојне сарадње “Перспективе за младе у руралним срединама у Србији” који спроводи ГИЗ у партнерству са Министарством туризма и омладине Републике Србије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,875ПратилацаЛајкуј
4,485ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб