ДруштвоВремеПроменљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом

Променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом

Град Зајечар

У Србији променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Локално се очекују краткотрајне временске непогоде: обилне падавине и град. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 15 до 20, а највиша од 27 до 30 степени.

У Зајечару углавном облачно и кишовито. Минимална температура 19, максимална дневна до 30 степени. Дуваће умерен до јак ветар, североисточног правца. Сутра претежно облачно, повремено са кишом. Најнижа температура 19, највиша око 29 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошка ситуација може бити неповољна за срчане болеснике и особе које имају проблема са респираторним системом.

Метеоропатске реакције се могу јавити у виду поремећаја сна, променљивог расположења и главобоље.

Неопходна је додатна пажња у саобраћају.

АМСС

На ауто-путевима и магистралама саобраћај је повремено појачан због страних туриста у транзиту кроз Србију, а због радова на појединим деоницама потребна је спорија вожња, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

На деоницама на којима су у току радови опрез је потребан због измена у режиму саобраћаја, као и због радника који раде на одржавању или санацији путева, наведено је у саопштењу.

На граничним прелазима нема задржавања на излазу из Србије на путничким терминалима, а камиони због рада суседних граничних служби чекају на Хоргошу сат и по, на Келебији сат, на Батровцима четири сата, а на Шиду два сата, навео је АМСС.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб