Тимочка КрајинаБорПредставници локалне самоуправе Бор разговарали са мештанима Бањског Поља

Представници локалне самоуправе Бор разговарали са мештанима Бањског Поља

Представници локалне самоуправе Бор разговарали са мештанима Бањског Поља
Фото: Град Бор

Настављено је са пријемом грађана у борским месним заједницама, а све у циљу унапређења живота како у градској тако и у сеоским срединама.

Као и на претходно одржаним, разговарало се о бројним темама.

„Важно нам је да чујемо сваког суграђанина, њихове предлоге, идеје и иницијативе. Наш посао је да будемо свима доступни и да у директној комуникацији дођемо до најбољег решења. И данас смо били у служби грађана, мештани Бањског Поља имали су прилику да изнесу своје проблеме које нису успели да реше кроз сам систем институција. Разговарали смо о питањима из комуналне делатности, али и о онима која се тичу путне инфраструктуре”, истакао је Срђан Петровић, члан Градског већа у Бору.

Разговори са представницима локалне самоуправе и градских предузећа се настављају како би се заједнички решили проблеми сваког суграђанина.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,873ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб