Тимочка КрајинаЗајечарПредставница Канцеларије за младе града Зајечара на 5. конференцији "Europe goes local"

Представница Канцеларије за младе града Зајечара на 5. конференцији „Europe goes local“

Фото: Град Зајечар

Канцеларија за младе града Зајечара била је део делегације Републике Србије која је учествовала на 5. конференцији “Europe goes local“, са темом “Омладински радници, развијање политика и напредак”.

Конференцији су присуствовале делегације из целе Европе, са циљем проналажења заједничких решења за боља, ефикаснија и креативнија решења за размену информација и унапређења положаја младих, а речи је било и о томе како омладински радници стварају инклузивну, смислену и ефикасну сарадњу.

Делегацију Републике Србије која је учествовала на конференцији у Стокхолму чинили су: Ведрана Марковић – координаторка групе за младе, информисање и спорт испред Фондације „Темпус“; Миа Вукић Витомировић – координаторка за младе града Зајечара, испред Канцеларије за младе у Зајечару; Миља Здравковић – испред Кровне организације младих Србије и Ненад Јовановић – општински већник за омладинску политику из Ћуприје.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб