ВестиПредстава „Закључани снови” 2. априла у Омладинском центру — Приход од улазница...

Представа „Закључани снови” 2. априла у Омладинском центру — Приход од улазница намењен је за лечење малог Богдана Гицовића

Представа „Закључани снови”

У Омладинском центру у Зајечару, 2. априла биће премијерно изведена представа „Закључани снови”, у режији и адаптацији зајечарске глумице Селене Ристић Витомировић, док у представи играју глумци „Дечијег центра”.

Приход од улазница намењен је за лечење малог Богдана Гицовића. Улазнице по цени од 150 динара могу се купити непосредно пред почетак представе.

Представа почиње у 19 сати.

Подсетимо, Богдан Гицовић, који болује од специфичног облика тумора мале карлице – рабдомиосаркома, са мајком Марином отпутовао је недавно у Турску на лечење. По доласку у Истанбул, установљено је да је тумор порастао и натиснуо бешику и бубреге. Богдану је продужено лечење и мораће у болници у Истанбулу да остане дуже, него што је у почетку било предвиђено. Због тога, малом Богдану из Зајечара потребно је још новца, за трошкове смештаја у Турској.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,868ПратилацаЛајкуј
4,519ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб