Тимочка КрајинаЗајечарПредстава "Русалка" у зајечарском позоришту због лошег времена

Представа „Русалка“ у зајечарском позоришту због лошег времена

Из зајечарског позоришта обавештавају публику да ће због нестабилног времена претпремијера представе зајечарског театра „Русалка“ бити одиграна у сали позоришта у среду 30. августа 2023. а не на Феликс Ромулијани, како је најављено.

Реализацију овог позоришног комада о влашкој магији финансијски је подржала Европска унија преко Немачке организације за међународну сарадњу ГИЗ. Играју: Ана Бретшнајдер, Наташа Петровић, Милош Танасковић, Јелена Рајић, Бранислав Мијатовић и Габријел Бећаревић.

Почетак претпремијере је у 20:00 сати, улаз бесплатан, а због ограниченог броја места, карте се могу резервисати на благајни зајечарског позоришта.

Премијера представе „Русалка“ по тексту и у режији Весне Станковић биће одиграна 29. септембра 2023. у зајечарском театру.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,519ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб