Тимочка КрајинаЗајечарОтпочете припреме манифестације “Срцем против НАТО агресије“ у Зајечару

Отпочете припреме манифестације “Срцем против НАТО агресије“ у Зајечару

У Установи Народно позориште Тимочке крајине-Центар за клутуру “Зоран Радмиловић“ у Зајечару одржан је састанак, а овом приликом директор зајечарског театра Владимир Ђуричић уприличио је двочлану делегацију састављену од представника Удружења ветерана Посебних јединица полиције, пензионисаног потпуковника полиције Младена Шипку и представника Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар Игора Стојадиновића, поводом организовања манифестације “Срцем против НАТО агресије“.

Овим састанком отпочете су припреме предстојеће манифестације “Срцем против НАТО агресије“ која ће бити одржана 24. марта 2023. године у Зајечару, чији је носилац Удружење ветерана Посебних јединица полиције уз логистичку потпору Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, а уз стручну подршку Установе Народно Позориште Тимочке крајине-Центар за клутуру “Зоран Радмиловић“.

У новијој историји, један од најтужнијих и најболнијих дана за Републику Србију и њене грађане, трећу годину за редом биће обележен манифестацијом “Срцем против НАТО агресије“.

„Ове, као и претходних година, исказана је велика захвалност колективу Установе Народно позориште Тимочке крајине-Центар за културу “Зоран Радмиловић“ који су се Удружењу ветерана ПЈП и Независном синдикату полиције ставили на пуно располагање како би један о најзначајних и најбитнијих дана у новијој српској историји био адекватно обележен“, поручују из Независног синдиката полиције КЦ Зајечар.

У наредним данима, организациони чиниоци упознаће своје суграђане са детаљним планом и садржајем ове манифестације.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,872ПратилацаЛајкуј
4,486ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб