Одржана 35. седница Скупштине града Зајечара

35. седница Скупштине града Зајечара

У Зајечару је јуче одржана седница локалног парламента по хитном поступку, како би били обезбеђени услови за неометано функционисање МЗ Вратарница и Центра за социјални рад.

Одборници су већином гласова на седници дали сагласност на Нацрт Решења о именовању вршиоца дужности директора Центра за социјални рад у Зајечару. Уместо Мирјане Радивојевић, за новог в.д. директора именован је дипломирани правник из Зајечара Ненад Динуловић.

35. седница Скупштине града Зајечара

Доскорашњи председник Месне заједнице Вратарница Градимир Васић поднео је оставку на ту функцију. Савет МЗ Вратарнице није заседао дуже од три месеца, чиме су се стекли услови за његово распуштање. Одборници су већином гласова за повереника града Зајечара изгласали Миодрага Јовановића, пензионера из Зајечара. Јовановић ће обављати текуће неодложне послове МЗ Вратарница све до конституисања новог Савета у Вратарници.

35. седница Скупштине града Зајечара

На данашњем заседању, потврђен је мандат новом одборнику Скупштине града Зајечара. Уместо недавно преминулог Јовице Михаиловића, за новог одборника СНС-а именован је пољопривредни инжењер Владимир Стошић.

35. седница Скупштине града Зајечара

Такође, одборници су усвојили и решење о именовању председника чланова и секретара комисије за спровођење избора за чланове Савета месних заједница, као и решење о образовању Другостепене комисије за спровођење поменутих избора.